SPANNENDE WEDSTRIJD BIJ DUO’S VELDKAMP WITGOED RUN BIKE RUN IN OLDEBROEK

OLDEBROEK – ‘t LOO – Deze maand was bij de ATB Vereniging Oldebroek op ’t Loo de 3 e wedstrijd van Maxi Promo Run Bike Run Competitie. Deze wedstrijd is een samenwerking tussen de Hardloopvereniging De Gemzen en de ATB Vereniging Oldebroek.

Deze Veldkamp Witgoed Run Bike Run wedstrijd was een spannende bij
de duo’s. De teams samengesteld uit een loper en een mountainbiker moesten eerst 4 kilometer hardlopen, daarna 12 kilometer mountainbiken en afsluitend 3 kilometer hardlopen. Bij de eerste loop waren er een vijftal koplopers: Bas Mekkink, Andre Plette, Henri Mol, Jordy Grootkarzijn en Roald Dickhof. Bas Mekkink en Andre Plette zorgde direct voor een hoog tempo.

Daarna waren de mountainbikers aan zet, voor het team Mol-Hofman, reed mountainbiker Arjan Hofman een geweldige snelle 12 kilometer, hij zorgde ervoor dat Henri Mol als loper als eerste kon vertrekken. En zij wisten dan ook de wedstrijd te winnen. Het team van de ATB Vereniging Oldebroek, mountainbiker Thom van Riessen en harloper Jordy Grootkarzijn werden tweede, beide leverden een constante prestatie en dat zorgde voor het mooie resultaat. Het Benjamin team Broeze met mountainbiker Rick Bos en hardloper Roald Dickhof werden knap derde.

De Maxi Promo Veluwse Run Bike Run Competitie 2019 – 2020 bestaat uit vijf wedstrijden. Drie zijn er nu verreden Harderwijk, Zeewolde en Oldebroek. 15 februari 2020 staat Nijkerk op de agenda en de finale is op 9 mei 2020 in Nunspeet.
Zowel solo als duo’s staan aan de start in deze competitie.

Na afloop spraken wij met teams die op het podium in Oldebroek stonden:

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *